Betingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

Herunder har vi samlet ME AND JAKEs handelsbetingelser. Andre oplysninger som f.eks. størrelse, vaskeanvisning, produktion og anden information finder du finder under ME AND JAKE information.

Savner du alligevel svar på noget, er du altid velkommen til at kontakte os på email: shop@MEANDJAKE.dk eller på telefon: 353535 76 i vores åbningstid.

Nedenstående handelsbetingelser gælder for alle leverancer fra ME AND JAKEs netbutik (www.MEANDJAKE.dk) med mindre, der er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og ME AND JAKE. Du vil automatisk modtage en ordrebekræftelse med oplysninger om din ordre samt om retur- og reklamationsret. Du kan altid finde de gældende salgs- og leveringsbetingelser for køb af kjoler på ME AND JAKE på denne hjemmeside.

Priser

Alle priser ved levering af kjoler i Danmark er gældende udsalgspriser.
Alle priser inkl. 25% moms.

Betaling

Du kan betale ME AND JAKEs kjoler med Dankort, herunder VISA/Dankort eller via alm. bankoverførsel. Når du betaler kjoler med kort, trækkes beløbet først på din konto, når de bestilte kjoler afsendes fra os.

Leveringsformer

Dine kjoler fremsendes med Post Danmark eller GLS og sendes som pakke. Pakken er forsikret.

Leveringstid – Følg din pakke på nettet

Vi tager imod og leverer alle bestillinger i den rækkefølge, de kommer til os. Leveringstiden er for vores kjoler normalt 7 hverdage. For enkelte kjoler kan leveringstiden være længere, dog sjældent mere end 14 hverdage. Hvis du bestiller mere end en kjole sendes ordren samlet, når den er komplet. Når ME AND JAKE sender pakken med din kjole afsted, sender vi dig en email med et unikt forsendelsesnummer (track and trace). Ved at indtaste forsendelsesnummer på http://track.pakkelabels.dk/ kan du se hvor langt pakken er nået. ME AND JAKE er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos PostDanmark eller GLS.

Leveringsomkostninger

Hvis du ønsker kjoler leveret til en adresse i Danmark, er leveringsomkostningerne pr. ordre: dkk 70,00 – uanset ordrens størrelse.

Levering uden for Danmark

Du kan ikke bestille levering til udlandet uden at kontakte ME AND JAKE først. Hvis du ønsker kjoler leveret til en adresse uden for Danmark, så ring (+45) 353535 76 i butikkens åbningstid eller send mail til shop@MEANDJAKE.dk.

Risikoen for kjolerne

Risikoen for kjoler købt hos ME AND JAKE overgår på leveringstidspunktet til dig som forbruger.

Fortrydelse

Hvis du ikke er tilfreds, får du selvfølgelig pengene igen. En handel er først afsluttet, når du har set og godkendt kjolen. Du har fuld returret i 14 dage fra den dag, du har modtaget kjolen. Den eneste betingelse er, at kjolen er ubrugt, da vi ellers ikke kan sælge kjolen til en anden. (naturligvis er det tilladt at prøve kjolen på normal vis).

Hvis du fortryder skal du tilbagesende kjolen ubrugt og ubeskadiget til ME AND JAKE, H.C. Ørstedsvej 49A, 1879 Frederiksberg C. Gå på posthuset og send kjolen til ME AND JAKEs butik. Send kjolen i en bobbelkuvert eller i en godt emballeret æske. Du skal sende den som pakke, så er den er forsikret og du får en kvittering (pris kr. 70,- hos Post Danmark). For at kunne overføre penge til din konto, skal du sammen med kjolen vedlægge original kvittering (tag evt. en kopi til dig selv).
Vedlæg et brev eller skriv tydeligt bagpå kvitteringen følgende oplysninger:

Dit for- og efternavn
Din adresse
Det mobiltelefonnummer
Din e-mail
Din banks registrerings- og kontonummer

Når vi har modtaget den returnerede kjole, overfører vi kjolens pris til din bankkonto i løbet af 14 hverdage. Du er naturligvis også velkommen til at komme forbi ME AND JAKEs butik på Frederiksberg i åbningstiden og aflevere kjolen sammen med brevet med ovennævnte oplysninger.

Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål, kan du altid ringe til os åbningstiden på telefon: 353535 76 eller sende os en email på shop@MEANDJAKE.dk.

Bemærk:

For god ordens skyld kan du normalt ikke bytte eller få penge tilbage, hvis du har bedt om få lagt kjolen op til en speciel længde eller på anden måden fået ændret på kjolens oprindelige mål og størrelse.

Reklamation

Hvis kjolen mod forventning, skulle have fejl eller mangler, giver vi dig dine penge retur.

Så snart du opdager fejlen eller manglen, beder vi dig hurtigst muligt kontakte os på telefon: 353535 76 i åbningstiden eller på email: shop@MEANDJAKE.dk. Du har pligt til at beskrive, og på forlangende vise, hvilken fejl eller mangel, der er tale om.

Du skal sende din reklamation i rimelig tid efter du har konstateret fejlen eller mangler. I praksis vil det almindeligvis sige inden for højst to måneder. Ifølge Købeloven har du to års reklamationsfrist fra den dag du har modtaget kjolen. Reklamationsretten gælder kun hvis du har brugt og behandlet kjolen på almindelig, forsvarlig vis og ikke selv har forvoldt skade på kjolen eller har anvendt eller behandlet den fejlagtigt. Hvis en kjole har en fejl eller mangler, betaler ME AND JAKE naturligvis dine fragtudgifter, når vi har modtaget den returnerede kjole. Kontakt altid ME AND JAKE inden du sender kjolen retur. Send venligst ikke returvarer pr. efterkrav.

Ansvarsfraskrivelse

ME AND JAKE kan ikke drages til ansvar for andet, end hvad der følger dansk lovgivning. ME AND JAKE er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos Post Danmark. ME AND JAKE kan ikke drages til ansvar for bl.a. forsinkelser eller virus opstået som følge af brug af e-mail eller downloads. For at handle hos ME AND JAKE skal du være min. 18 år og indforstået vores handelsbetingelser. Ligesom alle andre kjoler kan ME AND JAKEs kjoler miste farven, hvis de udsættes for direkte sollys. Vores kjoler har bedst af at blive opbevaret hængende på tøjbøjle i et klædeskab. Kjolerne kan afvige i farver fra det, der er vist på hjemmesiden.

Forbehold

ME AND JAKE tager forbehold for udsolgte kjoler, prisændringer og eventuelle fejl i tekster og priser på hjemmesiden. Vi gør opmærksom på at farver er vanskelige at gengive korrekt på en computerskærm.

Tvister

Eventuelle tvister og søgsmål skal afgøres af danske domstole iht. dansk ret. En eventuel tvist mellem ME AND JAKE og en erhvervsdrivende afgøres ved sø- og handelsretten i København.

Sikkerhed og håndtering af personoplysninger

Når du bestiller kjoler hos ME AND JAKE skal du indtaste dit navn, telefonnummer, email og leveringsadresse, ellers kan vi ikke ekspedere din ordre og levere dine kjoler. Vi gemmer disse oplysninger fra gang til gang så du slipper for at indtaste oplysningerne på ny ved efterfølgende bestillinger. Lovgivningskrav til erhvervsdrivendes regnskaber indebærer at vi skal opbevare oplysningerne sikkert hos ME AND JAKE i op til 5 år. De vil naturligvis ikke blive solgt, udlejet eller på anden måde videregivet til andre. Ifølge Persondataloven har du mulighed for indsigt og indsigelse overfor de oplysninger, der vedrører dig.

Det er sikkert at bruge betalingskort på Internettet og hos ME AND JAKE. Når du anvender betalingskort bliver de indtastede kortoplysninger krypteret og sendt via en sikker SSL-forbindelse (Secure Sockets Layer) til PBS (Pengeinstitutternes Betalingsservice). PBS som gennemfører din betaling, er de eneste der kan afkode og se dine data. Du har bedre rettigheder ved køb på Internettet end ved køb i almindelige butikker. Husk blot at tjekke dine betalingsoversigter fra banken! Du kan afvise en betaling uden at betale selvrisiko hvis uvedkommende har fået fat i dine kortoplysninger eller dit kort og misbrugt det til køb på Internettet.

Det med småt

Aftaler med ME AND JAKE indgås på dansk. Når du handler kjoler på ME AND JAKE hjemmeside gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb. Som forbruger er du derfor beskyttet af den gældende lovgivning på området, dvs. primært Købeloven og Forbrugeraftaleloven.