ME AND JAKE info

Herunder finder du ME AND JAKEs generelle informationer. Se også ME AND JAKEs salgs- og leveringsbetingelser

Størrelse

Størrelsen er ONESIZE (str. 38-40 EU).

Længde

Kjolerne sys i ME AND JAKEs butik på Frederiksberg eller på systue i Danmark – Vi har efter bedste evne målt os frem til længderne på hver style og kjole. I teksten til hver kjole finder du længden. Alle mål er cirka mål.

Vær opmærksom på hvorfra kjolens længde måles!

Har du behov for en endnu længere kjole, er du velkommen til at kontakte os på shop@MEANDJAKE.dk eller i butikkens åbningstid på telefon: 353535 76.

Graviditetskjoler – Kjoler til gravide

De allerfleste kjoler kan bruges af gravide. Alle kjoler sys i superbløde strækstoffer (bi-stretch) i microfibre. Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os i butikkens åbningstid på telefon: 353535 76 eller pr email: shop@MEANDJAKE.dk

Pris

Alle udsalgspriser er i danske kroner (dkk) og er inkl. 25% moms.

Stof – tekstilkvaliteter

Alle kjoler sys i superbløde strækstoffer (bi-stretch) i microfibre, som giver den bedste pasform.

Farver

Vi gør opmærksom på at farver er vanskelige at gengive korrekt på en skærm.

Produktion

ME AND JAKEs kjoler sys i Danmark enten i vores butik på Frederiksberg eller på systue i Danmark.

Oplægning af kjoler i butikken på Frederiksberg

Kjoler, som er købt i ME AND JAKEs webshop, kan gratis lægges op ved personlig henvendelse i vores butik på Frederiksberg. Ring til os og aftal tidspunkt, så du ikke går forgæves.
Vi kan oftest lægge kjolen op mens du venter. Tag evt. de sko, sandaler eller støvler med, du har tænkt dig at have på, så kjolen får den helt rigtige længde.

Du kan desværre ikke fremsende kjoler med post og bede om at få dem lagt op eller lignende.

Vask og behandling

Vask kjolen separat/alene med vrangen ud af ved 30 grader C enten i hånden eller i vaskemaskine på skåneprogram 30 grader C. Kan centrifugeres kort. Undgå at vride kjolen, lad den tørre fladt på et tørrestativ eller på et stort håndklæde. Hæng den herefter på bøjle i et klædeskab væk fra sollys.

Kjolen må IKKE lægges i blød.

Kjolen tåler absolut IKKE kemisk rensning eller tørretumbling, da disse behandlinger vil ødelægge microfibrenes struktur og kjolens pasform.

Strygning: Det er normalt ikke nødvendigt at stryge kjolerne; på grund af stoffets elasticitet retter folder sig automatisk ud efter de har hængt på bøjle et stykke tid. Vil du alligevel stryge eller glatte kjolen, skal strygejernets termostat indstilles på maksimum “1 prik” (maksimum 110 grader C). Vi anbefaler at du stryger kjolen på vrangen og  lægger et rent hvidt viskestykke /strygestykke mellem kjolen og strygejern.

Butik og åbningstider

ME AND JAKEs butik ligger lige ved FORUM metro;
H.C. Ørsteds Vej 49A, 1879 Frederiksberg C
Telefon: (+45) 353535 76
Email: shop@MEANDJAKE.dk
Internet: www.MEANDJAKE.dk

Butikken på Frederiksberg er åben

Tirsdag – fredag: 11:00-17:30
Lørdag: 11:00-14:00.
Søndag og mandag holder vi lukket.

Vi håber vi ses.

Betalingskort

www.MEANDJAKE.dk kan du betale med:
Dankort, herunder VISA/Dankort eller via bankoverførsel.

Bank

Nordea, Falkoner allé, Frederiksberg reg nr. 2112 Konto nr. 0671142497.

Virksomhedsnummer

ME AND JAKES CVR nr. (VAT) er:  DK-1340 7495.

Gavekort

Du kender sikkert en, som ønsker sig en kjole fra ME AND JAKE. Køb gavekortet på www.MEANDJAKE.dk eller ring til i åbningstiden på telefon: 353535 76.

Du finder gavekortene her

Track and Trace – Følg pakken fra ME AND JAKE til din leveringsadresse

Når ME AND JAKE afleverer pakken med din færdigsyede kjole på posthuset, sender vi dig en email med et unikt forsendelsesnummer (track and trace). Ved at indtaste pakkenummeret på http://track.pakkelabels.dk/ kan du se, hvor langt pakken er nået. Pakken er forsikret under transporten. ME AND JAKE er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos Post Danmark eller GLS.

Ring endelig hvis du er i tvivl.

Din kæreste er altid velkommen i butikken på Frederiksberg

Din kæreste er altid velkommen i butikken på Frederiksberg, enten alene for at købe en kjole til dig eller du kan tage kæresten med ind i butikken, vi har masser af læsestof til ham. Han vil føle sig godt tilpas, mens du prøver kjoler i vores store prøverum.